Штрудель – це, безперечно, австрійський кулінарний шедевр. Він являє собою рулет з дуже тонкого листового тіста з начинкою. Традиційні та найбільш популярні австрійські штруделі – яблучний та вишневий. Сьогодні існує безліч рецептів штруделів з різноманітними начинками: макові, сливові, овочеві, сирні тощо. Готуються штруделі лише з бездрожжового листового тіста. Кондитери «Cake Shoko» знають секрет, як замісити його і, без найменших ушкоджень, дуже тонко розкачати. Завдяки фруктам штрудель виходить на диво соковитим та ніжним, а родзинки, кориця чи мед додають кожному виробу більш насиченого смаку. Наші штруделі солодкі не завдяки вмісту цукру, а через велику кількість фруктів, що робить їх корисними для здоров’я та фігури. Ще ми не додаємо крохмаль чи інші згущувачі, тому ви куштуєте якісний виріб з чистим вираженим смаком. Класичний австрійський штрудель обов’язково подається гарячим, до чаю чи кави, гарно смакує із білим вином. Може доповнити солодкий стіл або виступати як самостійний десерт. Замовляйте традиційні штруделі в «Cake Shoko», відчуйте смак старої Австрії!