Повітряний білий бісквіт, просочений сиропом з додаванням рому, ніжний фісташковий крем зі згущеним молоком і ванільний крем з шоколадним соусом.
Білий рулетний бісквіт, який додатково просочується апельсиновим пуншем та ромом Капітан Морган. Крем ванільний зі згущеним молоком та сезонними фруктами та ягодами.
Ванільні бісквіти просочені полуничним фрешом, полунично-базиліковий крем на основі сиру Філадельфія з ломтиками полуниці.
Чудовий варіант легкого десерту. Ніжне поєднання сиру Філадельфія та полуничного кюлі вдало доповнюють ягоди полуниці, котрі розкривають свій смак на білій бисквітній основі.
Поєднання шоколадного та білого бісквіту, просочених молочним сиропом, з ніжним кремом зі згущеного молоком та шоколадною глазур’ю.
Ягідний торт, який складається з шоколадних бісквітів, просочених ванільним сиропом, ягідного мусу, на основі сиру Філадельфія та пюре малини і чорниці.
Білосніжний бісквіт просочений грушевим сироп, ванільний крем з шматочками карамелізованої груші.
Поєднання повітряного бісквіту з вишневим смаком, ніжного крему, на основі сиру Філадельфія та маскарпоне, білого шоколаду.
Білий бісквіт, просочений сиропом, ванільний крем із додаванням пюре маракуї і шматочків ананаса
Поєднання двох видів бісквіту: шоколадно-масляного та хрусткого горіхового разом із карамельною нугою, молочним ганашем та смаженим арахісом створює всім відомий смак улюбленого батончику.
Ніжний шоколадний бісквіт на кефірній основі чергується з ароматним чорничним пюре, прослойкою чорничного конфі та вдало доповнюється шоколадним мусом.
Лише для одноповерхових тортів, під оформлення дзеркальною глазур'ю та велюром