Чорнично-апельсиновий бисквит, апельсиновий вершковий крем, чорничний соус.
Кокосовий бисквіт, просочений сиропом на основі згущеного молока. Кокосовий крем, в поєднанні з мигдальным хрустким прошарком.
Ванільні бісквіти просочені полуничним фрешом, полунично-базиліковий крем на основі сиру Філадельфія з ломтиками полуниці.
В основі торта лавандовий бисквіт, просочений лавандовим сиропом, крем-сир, шоколадно-чорничний мус в поєднанні з чорничним соусом.
Поєднання шоколадного та білого бісквіту, просочених молочним сиропом, з ніжним кремом зі згущеного молоком та шоколадною глазур’ю.
Ягідний торт, який складається з шоколадних бісквітів, просочених ванільним сиропом, ягідного мусу, на основі сиру Філадельфія та пюре малини і чорниці.
Бисквіт червоний оксамит, просочений вишневим сиропом,крем-сир.
Білий бісквіт, просочений сиропом, ванільний крем із додаванням пюре маракуї і шматочків ананаса
Шоколадний бісквіт, шоколадний вершковий крем, вишня.
Білосніжний бісквіт просочений грушевим сироп, ванільний крем з шматочками карамелізованої груші.
Ніжний шоколадний бісквіт на кефірній основі чергується з ароматним чорничним пюре, прослойкою чорничного конфі та вдало доповнюється шоколадним мусом.
Лише для одноповерхових тортів, під оформлення дзеркальною глазур'ю та велюром