Шоколадні торти

- Шоколадні торти
Торт Снікерс

Шоколадний бісквіт, просочений карамельним сиропом, два вида крему шоколадний та арахісовий вершково-сирний крем, карамелізований арахіс.  В оформленні шоколадний крем-чіз, цукерки снікерс. 370 ккал/100 г .

1020 грн/кг
Вага від 1,75 кг
Торт вишня-шоколад

Шоколадний бісквіт, просочений вишневим сиропом, поєднуються з вершково-сирним кремом, шоколадним чізкейком, вишневим мусом, вишневим компоте. В оформленнні крем-чиз, шоколадний соус, коктельна вишня. 370 ккал/100 г .

Вага від 1,75 кг
Торт Ферреро роше

Шоколадний бісквіт, просочений шоколадним сиропом. Шоколадний крем-сир в доповненні з ганашом на основі чорного шоколаду, подріблений фундук. В оформленнні шоколадний крем-чіз, шоколадний соус, солодощі,  смажений арахіс. 280 ккал/100 г

Вага від 1,65 кг
Торт Лісова Ягода

Ягідний торт, який складається з шоколадних бісквітів,  просочених ванільним сиропом, ягідного мусу, на основі сиру Філадельфія та пюре малини і чорниці. Зверху покривається крем-сиром та поливається шоколадом. В оформленні сезонні ягоди. 280 ккал/100 г

Вага від 1,5 кг
Торт Шоколадна спокуса

Шоколадний бісквіт, шоколадний вершковий крем, вишня. В оформленні шоколадний кре-чіз, шоколад, коктейльна вишня.

Вага від 1,5 кг
Вибір наших клієнтів Хіт продажу!

Шоколадні торти на замовлення в Києві

Чи ви знали, що першим шоколадним тортом вважається торт «Захер», названий на честь австрійського кондитера? Рецепт «Захера» зараз не є ексклюзивним, напевно, його зможе приготувати будь-яка вміла господиня. Але в приготуванні цього торта є маленький секрет. Існує легенда, що глазур для нього готується з трьох різних сортів шоколаду, і ця комбінація не розголошується кондитерами готелю «Захер» до наших днів. Правда це чи ні вирішувати вам, але ми пропонуємо скуштувати наш варіант легендарного шоколадного торту. Окрім «Захера», в інтернет-магазині «Cake Shoko представлені інші, не менш відомі і смачні, шоколадні торти. Для глазурування наші кондитери використовують справжній шоколадний соус, створений з натуральних інгредієнтів. Він готується за старовинним швейцарським рецептом безпосередньо перед декоруванням. Щоб насолодитися усім спектром багатого смаку шоколадного торту, радимо подавати його кімнатної температури. Дістаньте торт з холодильника за 15-60 хвилин до солодкого столу (в залежності від пори року). Шоколад зігріється та розкриє всі свої неперевершені якості. Любителі шоколаду обирають шоколадні торти від «Cake Shoko»!

cons-image Адресна доставка по Києву
cons-image Вся продукція сертифікована
cons-image Оригінальне оформлення
cons-image Тільки натуральні продукти
cons-image Виготовлення з сьогодні на сьогодні
0
    0
    Ваш кошик
    Кошик пустийПовернутись назад