Чи ви знали, що першим шоколадним тортом вважається торт «Захер», названий на честь австрійського кондитера? Рецепт «Захера» зараз не є ексклюзивним, напевно, його зможе приготувати будь-яка вміла господиня. Але в приготуванні цього торта є маленький секрет. Існує легенда, що глазур для нього готується з трьох різних сортів шоколаду, і ця комбінація не розголошується кондитерами готелю «Захер» до наших днів. Правда це чи ні вирішувати вам, але ми пропонуємо скуштувати наш варіант легендарного шоколадного торту. Окрім «Захера», в інтернет-магазині «Cake Shoko представлені інші, не менш відомі і смачні, шоколадні торти. Для глазурування наші кондитери використовують справжній шоколадний соус, створений з натуральних інгредієнтів. Він готується за старовинним швейцарським рецептом безпосередньо перед декоруванням. Щоб насолодитися усім спектром багатого смаку шоколадного торту, радимо подавати його кімнатної температури. Дістаньте торт з холодильника за 15-60 хвилин до солодкого столу (в залежності від пори року). Шоколад зігріється та розкриє всі свої неперевершені якості. Любителі шоколаду обирають шоколадні торти від «Cake Shoko»!