Вибрати мову: RU UA

Шоколадні торти

- Шоколадні торти
Торт Захер

Шоколадний торт, винахід австрійського кондитера Франца Захера. Торт є типовим десертом віденської кухні і разом з тим одним з найпопулярніших тортів у світі. Шоколадний бісквітний корж з прошарком ніжного абрикосового конфітюру, повністю покритий шоколадною глазур'ю.

460 грн/кг
Вага від 1,25 кг
Торт Лісова Ягода

Ягідний торт, який складається з шоколадних бісквітів,  просочених ванільним сиропом, ягідного мусу, на основі сиру Філадельфія та пюре малини і чорниці. Зверху покривається кремом та поливається шоколадом. В оформленні сезонні ягоди.  

Вага від 1,3 кг
Торт Прага

Торт Прага являється одним з класичних представників серед кондитерських виробів. Коржі шоколадного бісквіту перемазані масляним кремом з какао, з ніжним прошарком малинового желе. Рясно вкритий шоколадною глазур`ю.

360 грн/кг
Вага від 1,3 кг
Торт Свіжа М'ята

Смак м"яти та шоколаду ...водночас насичений та  освіжаючий. Тортик складається з шоколадних бісквітів просочених  м"ятним сиропом, ніжного крему на основі сиру Філедельфія з свіжою м"ятою. Зверху поливається шоколадним соусом.

Вага від 1,3 кг
Торт Шоколадниця

Торт на основі кефірного бісквіту, прошарків з крему зі згущеним молоком, рясно политий шоколадним соусом та прикрашений мигдалем.

Вага від 1,2 кг
Торт П`яна Вишня

Шоколадний бісквіт, просочений вишнево-лікерним сиропом, забезпечує торту вишуканий насичений смак, а шоколадний крем з додаванням вишні, настояній на лікері та ромі, робить торт ніжним та пікантним.Коктейльні вишні та білий шоколад надають тортові дуже вишуканого вигляду.

Вага від 1,4 кг
Торт Шоколадно-Йогуртовий

Ніжний шоколадний бісквіт, просочений апельсиновим пуншем, грушево-карамельний йогуртовий крем із додаванням білого шоколаду. Також всередині тортика ягода малини, червоної смородини та голубики. В оформленні - сезонні ягоди та фрукти.

Вага від 1,35 кг
Торт Шоколадно-Малиновий

Легкий і повітряний шоколадний бісквіт, просочений сиропом із додаванням рому. Два види крему: шоколадний і ніжний малиновий крем із додаванням ягоди малини. Все це чудово гармонує зі свіжими сезонними ягодами та м'ятою.

Вага від 1,25 кг
Вибір наших клієнтів Хіт продажу!

Шоколадні торти на замовлення в Києві

Чи ви знали, що першим шоколадним тортом вважається торт «Захер», названий на честь австрійського кондитера? Рецепт «Захера» зараз не є ексклюзивним, напевно, його зможе приготувати будь-яка вміла господиня. Але в приготуванні цього торта є маленький секрет. Існує легенда, що глазур для нього готується з трьох різних сортів шоколаду, і ця комбінація не розголошується кондитерами готелю «Захер» до наших днів. Правда це чи ні вирішувати вам, але ми пропонуємо скуштувати наш варіант легендарного шоколадного торту. Окрім «Захера», в інтернет-магазині «Шоколадниця» представлені інші, не менш відомі і смачні, шоколадні торти. Для глазурування наші кондитери використовують справжній шоколадний соус, створений з натуральних інгредієнтів. Він готується за старовинним швейцарським рецептом безпосередньо перед декоруванням. Щоб насолодитися усім спектром багатого смаку шоколадного торту, радимо подавати його кімнатної температури. Дістаньте торт з холодильника за 15-60 хвилин до солодкого столу (в залежності від пори року). Шоколад зігріється та розкриє всі свої неперевершені якості. Любителі шоколаду обирають шоколадні торти від «Шоколадниці»!

Адресна доставка по Києву
Вся продукція сертифікована
Оригінальне оформлення
Тільки натуральні продукти
Виготовлення з сьогодні на сьогодні
Ваш кошик